En simpel Procedure i indlægsseddel designe

Indlægsseddel er en måde at vise dine idéer samt følelser i form af ord, billeder og grafik. Den måde du præsenterer dine ideer i pjecen vil bestemme eller vil påvirke opfattelsen af dine læsere med hensyn til de budskaber formidles i din brochure. Oplysningerne i dine brochurer vil give dine kunder til at afgøre, om din oplysninger har relevans for dem eller er bare spild af deres tid.

Design af indlægssedlen skal oprettes på en sådan måde, hvori hele pointen du ønsker at drøfte i indlægssedlen transporteres i en direkte og overskuelig måde, der er effektivt nok i opmuntrende kommentarer samt handling fra læserne. Med hensyn til teksten, der skal bruges skal det besidder følgende egenskaber: overtalelsesevne, skal være interessant og bemærkelsesværdigt og hjælpsom. Opret din tekst på en sådan måde, at det vil efterlade et mærke i hovedet på sine læsere. Og så sørg for at bruge kun korte afsnit og så sørg for du markerer dem med overskrifter. For sekventielle ideer gøre brug af kugler da det er must lettere at læse. Også, for de oplysninger, som du måske ønsker at give vægt på du kan fremhæve eller gøre brug af en anden skrifttype og derefter fed tekster.

Billede design er også vigtigt i indlægssedlen, da det vil hjælpe dig med at formidle budskabet mere effektivt. Billeder skal være bruges til foldere vil afhænge af emnet eller temaet for din folder. Layout proces indebærer for omhyggelig planlægning og det kræver teamwork da du vil beslutter på typen af tekst og billeder til din brochurer. Layout ville kræve for indledende skitser, der ville vise hvor du ønsker din tekst skal placeres, hvor overskrifterne skal placeres, hvor billederne vil gå, hvad farver er de bedste til tekster og som baggrund.

Efter layout vil proces da begynde udskrivningen. Designet vil nu blive uploadet i computeren. Den maskinskrivning og formateringen af tekster skal bruge en tekstbehandlingsprogram såsom MS Word. Men for de erfarne computerbrugere kan de foretrækker at bruge QuarkXpress eller Adobe Photoshop, især for at designe processen. Men for dem der ikke har computere og ikke ved hvordan man bruger en der er professionelle trykkerier derude, hvor du kan tage din brochure projekt. Og hvis nogensinde du finde det en kedelig opgave at besøge hver lokale trykkeri i dit sted, kan du altid surfe på nettet for professionelle trykkerier, der tilbyder overkommelige priser for projektet indlægsseddel. Det er meget nemmere og bekvemt søger online.

Ting at huske at instruere dine printere-de sædvanlige ting, der sker, især når du tager projektet folder på en printer er, at de almindeligt skåret indlægssedlen til størrelse og så skal du aldrig glemmer at instruere dem til at forlade en bløder margen. Bløder margen er normalt et mellemrum på 2mm rundt i kanten af det design, som er almindeligt tabt under opskæringen. En anden ting, billeder skal gemmes som 300 dpi og opbevares i som JPG eller TIF-filer. Men hvis nogensinde kvaliteten af billedet er for lav, så er der mulighed for dens hjørner at gå takkede. Papir til at være brug bør også gives stor overvejelse, da papirer, der er for tynd tendens til at DUP når farver anvendes.

For kommentarer og forslag venligst besøge Color Printing Services

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Navigation